naamloos-61-van-861-e1447409390123

Over LOUZZ

Marloes Werter is de persoon achter LOUZZ interieurarchitectuur. Na haar studie aan de Academie voor Beeldende Kunsten en de Academie van Bouwkunst in Maastricht werkte Marloes jarenlang als interieurarchitect bij verschillende gerenommeerde bureaus. Haar grote deskundigheid op het gebied van zorg, leisure en kantoren ontwikkelde zij hier. Sinds 2011 is zij zelfstandig gevestigd als interieurarchitect. LOUZZ architectuur werkt voor bedrijven én particulieren.

LOUZZ het bureau

LOUZZ interieurarchitectuur is een klein maar veelzijdig bureau dat werkt voor bedrijven en particulieren. Voor architecten en aannemers is LOUZZ een ervaren partner als het gaat om het vormgeven van de werk- of de woonomgeving. De identiteit, het verhaal, van de opdrachtgever staat bij LOUZZ centraal. Goed luisteren is de basis van elk ontwerp. Een eigentijds, logisch, functioneel én smaakvol ontwerp het resultaat. LOUZZ ontwerpt ruimtes die raken!

LOUZZ visie

Ieder interieur vertelt zijn eigen verhaal. Het verhaal van de bewoner of de gebruiker. Louzz vindt het heel belangrijk om jouw verhaal te kennen. Daarom beginnen onze opdrachten altijd met luisteren. Luisteren naar jouw wensen en ideeën. We willen jouw gewoontes leren kennen. Willen weten hoe jouw gezin of bedrijf functioneert. Pas als we jouw situatie goed kennen gaan we aan de slag en vertalen we jouw verhaal in een ontwerp. Zo creëren we een optimale woon- en werkomgeving. Toekomstbestendig, duurzaam en inspirerend. Een omgeving waarin jij je lekker voelt. Waarin je maximale prestaties levert.

Certificering Architectenregister

Bureau Architectenregister

In Nederland is, evenals in de meeste andere EU-lidstaten, de titel architect wettelijk beschermd. Op grond van de Wet op de architectentitel mogen uitsluitend degenen die staan ingeschreven in het Architectenregister de titel architect, stedebouwkundige, tuin- en landschapsarchitect of interieurarchitect voeren.  Bureau Architectenregister (BA) is de officiële instantie die het bij die wet ingestelde Architectenregister beheert. Marloes Werter/ Louzz interieurarchitectuur staat in het BA als volgt geregistreerd: 4.050201.001.