Interieur in de zorg

 

Ben jij op zoek naar een interieurarchitect die het gehele ontwerp en ontwikkelproces van de vernieuwing van jouw praktijk of gezondheidscentrum van je overneemt? Zodat jij zeker weet dat je een volledige naar wens ingerichte zorginstelling krijgt, zonder dat het jezelf enorm veel tijd kost.

 

 

Ik ben Marloes Werter en met mijn team van partners helpen we eerstelijnszorg bij het inrichten van hun praktijkruimtes. Hierbij vinden we het belangrijk dat de ruimte zowel praktisch ingericht is, als een fijne sfeer heeft. Waardoor het naast fijn werkbaar ook aangenaam voelt om in de ruimte te zijn. Samen zorgen we ervoor dat zowel patiënten als medewerkers zich op hun gemak voelen in jouw praktijkruimte.

 

 

Wil jij weten hoe Louzz interieurarchitectuur jou kan helpen bij het inrichten van de zorginstelling? Zodat jij ontzorgt wordt en een ontwerp volledig naar wens krijgt? Plan dan direct een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken.Ik wil kennis maken

Huidige praktijk

Heb je op dit moment een praktijkruimte die niet meer naar wens is? Of verhuis je naar een nieuwe locatie met je praktijk en ben je daarom op zoek naar de juiste partij voor het ontwerp van de ruimtes?

 

Herkenning?

 

 • Je hebt het druk met het leveren van zorg aan patiënten en dit  komt er nog een verbouwing bij. Dit zorgt ervoor dat je goed je tijd moet verdelen om te voorkomen dat je overloopt. Daarom zoek je iemand waarmee je snel en praktisch kan schakelen en die expert is op het gebied van de indeling van zorgruimtes.
 • In je hoofd heb je wel al een globaal beeld van hoe de indeling van de ruimtes moet worden, maar je wil ook dat het praktisch én sfeervol is ingericht.
 • Je wil dat het ontwerp, de indeling en de aankleding in één keer goed gebeurt zodat niet later blijkt dat je onnodig veel tijd kwijt bent omdat de looproutes verkeerd uitgedacht zijn of je niet goed in detail is nagedacht over de indeling.

 

l

Begleiding

Dit is ook voor jou mogelijk wanneer je samenwerkt met Louzz. Bij Louzz hebben we namelijk 20 jaar ervaring als interieurarchitect in de zorgsector. Hierdoor weten we precies wat voor de zorgsector belangrijk is om mee te nemen in het ontwerp. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan praktische looplijnen zodat het werkproces niet vertraagd. Denk hierbij aan de indeling van kasten, zodat gedurende het werk onnodige handelingen worden voorkomen zodat je precies de bevoorrading hebt liggen wat nodig is en alles precies daarop is gemaakt.

Gezamenlijk denken we jouw gehele ontwerp uit, zodat al je wensen meegenomen worden. Daarnaast kijkt Louzz naar het praktische en het belevingsaspect. Hierdoor ontstaat er niet alleen een ruimte die gemakkelijk schoon te houden en logisch ingedeeld is, maar die ook sfeervol is en warmte uitstraalt waarbij patiënten zich op hun gemak voelen.Zo fijn dat je ons begeleid hebt in het hele proces. Nu we alles goed hebben ingericht ervaren we het gemak en ons werkproces is daardoor zoveel beter geworden. Nu hebben we een fijne werkomgeving zijn ook erg blij met het eindresultaat!

Esther

HAP

Wanneer jij samenwerkt met Louzz dan:

 • Word je volledig ontlast in het process van ontwerp tot aan realisatie
 • Ontstaat een maatwerk ontwerp waarvan je na afloop zeg ‘Dit is precies hoe ik het voor me zag, maar dan nog zoveel gedetailleerder.
 • Voel je je blij en tevreden in jouw praktische en mooie praktijk/gezondheidscentum.

 

Kosten

 

We maken een offerte op maat op basis van de m2 van het plan met daar alle fases meegenomen.

 

?

 

We werken per fase zodat alle stappen bewust gezet worden. Daarin wordt het volgende uitgewerkt:

Concept basis interieur uitwerken d.m.v. gezamenlijke input daar maak ik een concept van met sfeerbeelden en kleur.

 • De basisindeling onder de loep leggen en bespreken met wijzigingen.
 • Uittekenen van de praktijk in 3D op basis van m2.
 • Intekenen van het vloerplan met legenda van de vloeren.
 • Intekenen van het wandenplan met legenda van de kleuren op de wand en evt. wandafbeeldingen.
 • Verlichting sfeer naast het algemene lichtplan.
 • Meubilair Plan (los meubilair) volgens Arbo.
 • Inventarisatie indeling balie en spreekruimtes en andere ruimtes hoe nu gewerkt wordt en hoe er in de toekomst gewerkt gaat worden.
 • Maatwerk voor:  Balie, Backoffice, Wachtruimte, Spreek- onderzoekskamer, Behandelkamers, wasruimte, kantine.
 • De maatwerk tekeningen worden uitgewerkt met maatvoering en materiaal afwerking

Ben jij er klaar voor om samen jouw droomontwerp voor je gezondheidscentrum? te realiseren? Zodat zowel jij, je medewerkers als je patiënten zich prettig voelen in jouw vernieuwde gezondheidscentrum?Ik wil kennis maken

Interieur ontwerp proces
Interieur ontwerp proces
Interieur ontwerp proces