Een goed interieur is praktisch én mooi

LOUZZ HET BUREAU

LOUZZ interieurarchitectuur is een klein maar veelzijdig bureau dat werkt voor bedrijven en particulieren. Voor architecten en aannemers is LOUZZ een ervaren partner als het gaat om het vormgeven van de werk- of de woonomgeving. De identiteit, het verhaal, van de opdrachtgever staat bij LOUZZ centraal. Goed luisteren is de basis van elk ontwerp. Een eigentijds, logisch, functioneel én smaakvol ontwerp het resultaat. LOUZZ ontwerpt ruimtes die raken!

LOUZZ VISIE

Ieder interieur vertelt zijn eigen verhaal. Het verhaal van de bewoner of de gebruiker. Louzz vindt het heel belangrijk om jouw verhaal te kennen. Daarom beginnen onze opdrachten altijd met luisteren. Luisteren naar jouw wensen en ideeën. We willen jouw gewoontes leren kennen. Willen weten hoe jouw gezin of bedrijf functioneert. Pas als we jouw situatie goed kennen gaan we aan de slag en vertalen we jouw verhaal in een ontwerp. Zo creëren we een optimale woon- en werkomgeving. Toekomstbestendig, duurzaam en inspirerend. Een omgeving waarin jij je lekker voelt. Waarin je maximale prestaties levert.

Certificering Architectenregister

  • Bureau Architectenregister

    In Nederland is, evenals in de meeste andere EU-lidstaten, de titel architect wettelijk beschermd. Op grond van de Wet op de architectentitel mogen uitsluitend degenen die staan ingeschreven in het Architectenregister de titel architect, stedebouwkundige, tuin- en landschapsarchitect of interieurarchitect voeren.  Bureau Architectenregister (BA) is de officiële instantie die het bij die wet ingestelde Architectenregister beheert. Marloes Werter/ Louzz interieurarchitectuur staat in het BA als volgt geregistreerd: 4.050201.001.

Meer weten en/of kennismaken? Neem gerust contact met mij op.
inspiratie

Inspiratie

De tuinkamer is een mooie ruimte en de overgang van interieur naar exterieur.
Kijk mee hoe dit geworden is.

Meer tips en ideeën vind je op de inspiratie pagina.